flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Іванів Лілії Степанівни

21 лютого 2020, 15:22

Галицький районний суд Івано – Франківської області повідомляє, Іванів Лілію Степанівну , 27.04.1974 р.н.  зареєстрованого  в с. Бринь, вул. Шевченка, 3, Галицького району, Івано-Франківськох  області, проживаючого в с. Високе, Монастирського району, Тернопільської  області, згідно  довідки  поштового відділення  Укрпошти непроживає по  місцю  реєстрації.

У відповідності до ст. 128 ЦПК України, в разі, якщо місце проживання сторони не відоме, він викликається до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке має бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про час, дату та місце розгляду справи.

Відповідачка   по справі  за позовом  Іванів Романа Петровича до Романів Лілії Степанівни про розірвання шлюбу  викликається в  судове засідання на  10 год. 40 хв.   -   13  березня   20209 року  приміщенні Галицького районного суду, який розташований за адресою – м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківської області.

Попередити відповідача, що у разі неявки в судове засідання на визначену дату без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

Прес-служба суду.