flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Атаманчук Михайла Івановича

05 листопада 2018, 13:59

Галицький районний суд Івано – Франківської області повідомляє Атаманчук Михайла Івановича , 20.04.1988 р.н., зареєстрованої в  с. Пукасівці, вул. Л.Українки, 1, Галицького району, Івано-Франківської області, однак згідно довідки  поштового відділення  не одержав повідомлення суду  по іншим причинам , що не дали змоги виконати обов’язки до пересилання поштового відділення.

У відповідності до ст. 128 ЦПК України, в разі, якщо місце проживання сторони не відоме, він викликається до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке має бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про час, дату та місце розгляду справи.

Відповідач,  Атаманчук Михайло Іванович , по справі  за позовом  Атаманчук Тетяни Ігорівни до Атаманчук Михайла Івановича про розірвання шлюбу    викликається в  судове засідання на  14  грудня  2018 року на 08.15 годин в приміщенні Галицького районного суду, який розташований за адресою – м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківської області.

Попередити відповідача, що у разі неявки в судове засідання на визначену дату без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

Прес-служба суду.