flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Савчук Григорія Григоровича

12 жовтня 2018, 10:40

Галицький районний суд Івано – Франківської області повідомляє Савчук Григорія Григоровича , 14.03.1974 р.н., зареєстрованої в  с. Вікторів, вул. Федика, 337 , Галицького району, Івано-Франківської області, однак згідно довідки  Вікторівської сільської ради не проживає на території с. Вікторів.

У відповідності до ст. 128 ЦПК України, в разі, якщо місце проживання сторони не відоме, він викликається до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке має бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про час, дату та місце розгляду справи.

Відповідач,  Савчук Григорій Григорович , по справі  за позовом  Савчук Лариси Антонівни до Савчук Григорія Григоровича про розірванння шлюбу      викликається в підготовче судове засідання на  03 грудня  2018 року на 10.45 годин в приміщенні Галицького районного суду, який розташований за адресою – м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківської області.

Попередити відповідача, що у разі неявки в судове засідання на визначену дату без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

Прес-служба суду.