flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача

19 лютого 2018, 15:49

Галицький районний суд Івано-Франківської області повідомляє Алексенка Павла Івановича, 03.06.1958 р.н., останнє місце проживання якого: вул. Львівська,26, м.Галич, Івано-Франківської області, місце реєстрації якого згідно відповіді Галицької міської ради невідоме.

У відповідності до ст. 128 ЦПК України, в разі, якщо місце проживання сторони не відоме, він викликається до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке має бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про час, дату та місце розгляду справи.

Відповідач, Алексенко Павло Іванович по справі за позовом Ящук Тетяни Миколаївни про розірвання шлюбу викликається в судове засідання на 22 лютого 2018 року на 14 год. 30 хв. в приміщенні Галицького районного суду, який розташований за адресою – м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківської області.

Попередити відповідача, що у разі неявки в судове засідання на визначену дату без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.