flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача

16 лютого 2018, 11:50

Галицький районний суд Івано – Франківської області повідомляє Білоус (Стельмащук) Розалію Володимирівну, 17.01.1992 р.н., зареєстрованої в с. Німшин, Галицького району, Івано-Франківської області, яка згідно довідки поштового відділення за  адресою с. Німшин  Галицького району не проживає  , місце проживання якої невідоме.

У відповідності до ст. 128 ЦПК України, в разі, якщо місце проживання сторони не відоме, він викликається до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке має бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про час, дату та місце розгляду справи.

Відповідач, Білоус (Стельмащук)  Р.В.  по справі  ПАТ КБ "Приватбанк" про стягнення заборгованості викликається в судове засідання на 16 березня 2018 року на 08.15 годин в приміщенні Галицького районного суду, який розташований за адресою – м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківської області.

Попередити відповідача, що у разі неявки в судове засідання на визначену дату без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Прес служба суду.