flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача

11 квітня 2018, 16:08

    Галицький районний суд Івано-Франківської області повідомляє Бордяк Наталію Ярославівну, 31.01.1990 р.н., останнє місце проживання якої: вул. С.Стрільців, 17/20, м. Бурштин, Івано-Франківської області, місце реєстрації якої згідно відповіді Бурштинської міської ради невідоме.

     У відповідності до ст. 128 ЦПК України, в разі, якщо місце проживання сторони не відоме, він викликається до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке має бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про час, дату та місце розгляду справи.

      Відповідач, Бордяк Наталія Ярославівна по справі за позовом ПАТ КБ «ПриватБанк» до Бордяк Наталії Ярославівни про стягнення заборгованості викликається в судове засідання на 24 квітня 2018 року на 08 год. 30 хв. в приміщенні Галицького районного суду, який розташований за адресою – м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківської області.

      Попередити відповідача, що у разі неявки в судове засідання на визначену дату без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

Прес-служба суду