flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача

15 березня 2018, 10:40

Галицький районний суд Івано – Франківської області повідомляє  представника третьої  особи : Громадська організація  спортивний клуб  «Максим» , місце знаходження  м. Галич, вул. Майдан Різдва, 12/4, Івано-Франківської області,   згідно довідки з поштового відділення    зазначено причину повернення судової повістки за закінченням встановленого строку  зберігання.

У відповідності до ст. 128 ЦПК України, в разі, якщо місце проживання сторони не відоме, він викликається до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке має бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про час, дату та місце розгляду справи.

Третя особа: Громадська організація  спортивний клуб   «Максим»   по справі  за позовом  Савчук Олега Дмитровича до Галицької міської ради, третя особа: ГО СК «Максим» про  визнання  незаконними та скасування рішень Галицької міської ради  викликається представник третьої особи  ГО СК «Максим» в судове засідання на 24  квітня 2018 року на 13.00 годин в приміщенні Галицького районного суду, який розташований за адресою – м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківської області.

Попередити представника третьої особи , що у разі неявки в судове засідання на визначену дату без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Прес-служба суду.