flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

30 листопада 2023, 10:47

Галицький районний суд Івано-Франківської області запрошує на посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста з інформаційних технологій.

У період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені, оголошується конкурс.

Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено  становить  12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» № 2259-IX від 12.05.2022

За більш детальною інформацією можна звернутись до заступника керівника апарату Галицького районного суду Івано-Франківської області – Ковальової Роксолани Прокопівни за адресом:  м. Галич, вул. Караїмська, 10, чи за телефонами: (03431) 2-30-07;(097) 155-59-26.

Пресслужба суду