flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення щодо вручення судових документів

12 лютого 2018, 09:18

09 лютого 2018 року Галицьким районним судом Івано-Франківської області виконано доручення польського суду щодо вручення судових документів гр. Лень А.П., жителю Галицького району.

У відповідності Інструкції про порядок виконання міжнародних договорів з питань надання правової допомоги в цивільних справах щодо вручення документів, отримання доказів та визнання і виконання судових рішень, затвердженої спільним наказом Міністерства юстиції України та Державної судової адміністрації України від 27 червня 2008 року N 1092/5/54, з дотримання вимог розділу ІІІ даної інструкції, виконано доручення, яке отримано 31.01.2018 року з Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області.

Так,  в ході виконання доручення працівником суду була запрошена особа зазначена в дорученні, через виклик – повідомлення про дату, час і місце для отримання документів. Особа, указана в дорученні була ідентифікована на підставі водійського посвідчення. Працівником суду були вручені направлені документи особі, яка засвідчила своїм підписом отримані нею документи в підтверджені про вручення. Підпис особи засвідчений підписом судді та скріплено печаткою Галицького районного суду.

Формуляри підтвердження про вручення документів в двох примірниках, які направлені іноземним компетентним органом, були заповнені працівником про виконання доручення, один з яких залишається у матеріалах суду, а другий направляється до Мін'юсту у встановленому цією Інструкцією порядку.

Іноземне доручення виконане Галицьким районним судом без зволікань, в найкоротший термін - протягом дев'яти днів (згідно Інструкції – протягом місяця з дати його одержання) та матеріали про виконання були направлені Головному територіальному управлінню юстиції в Івано-Франківській області (вул. Грюнвальдська,11 м.Івано-Франківськ).

 

Прес-служба суду.